Dagliga AI genomgången ( ChatGPT får äntligen minne för cross-chat)

Glad fredag, AI-entusiaster!

I DAGENS UTGÅVA

🧠 OpenAI tillkännager cross-chat-minne för ChatGPT

🤖 Dagens AI-verktyg – Imagica, bygg en AI-app utan kod på några minuter

🔥 5 trendiga AI-verktyg

🦾 Google Gemini Pro vs ChatGPT-4: AI-modeller jämfört

💡 Skapa en effektiv Facebook-annonstext

🐦 Dagens tweet

⚡️ 5 snabba och fräscha AI-uppdateringar

OpenAI tillkännager chattöverskridande minne för ChatGPT

chatgpt

Greg Brockman, medgrundare och ordförande för OpenAI, twittrade nyligen om ett viktigt framsteg för ChatGPT: införandet av en minnesfunktion som gör att AI kan lära sig av användarinteraktioner över tid och föra över denna information mellan olika chattar.

Kontinuitet i konversationen: ChatGPT kommer att behålla information mellan chattar. Förhoppningsvis kommer användarna inte att behöva upprepa sig varje gång de öppnar en ny chatt.

Personalisering och inlärning: AI kommer att lära sig dina uppgifter och preferenser och förbättras över tiden.

Integritet och användarkontroll: Användarna kommer att ha full kontroll över den här funktionen. De kommer att kunna återställa minnet eller välja bort funktionen helt och hållet.

Den här uppdateringen innebär en avsevärd utveckling av användarupplevelsen och kapaciteten hos konversations-AI, där AI blir mer av en personlig assistent som lär sig och anpassar sig till användarens individuella behov och preferenser.

Imagica, bygg en AI-app utan kod på några minuter

Imagica

Imagica.ai presenterar ett nytt perspektiv på apputveckling, vilket gör det tillgängligt för ett bredare spektrum av individer utöver de med kodningskunskaper.

Viktiga höjdpunkter:

  • Omfattande verktygslåda: Plattformen har en robust samling av över fyra miljoner funktioner. Denna mångsidighet tillgodoser en uppsjö av applikationskrav.
  • Integration av e-handel: Imagica är inte begränsat till att enbart bygga appar. Dess inbyggda e-handelsfunktioner underlättar skapandet av appar som effektivt kan hantera transaktioner.
  • Utökad räckvidd: Plattformens kapacitet är inte begränsad till en nischad användarbas. Genom integrationen kan appskapare skicka in sin design till Natural OS, vilket ökar deras globala publik.

I den dynamiska teknikvärlden är Imagica ett bevis på ett paradigmskifte. I takt med att synergin mellan AI och teknik ökar, visar plattformar som Imagica på en framtid som inte domineras av enbart teknisk skicklighet, utan av kraften i fantasifull innovation.

5 TRENDIGA AI VERKTYG

👥 Doppl

Den mest exakta AI-simuleringen av dig, byggd för integritet och datasäkerhet. (länk)

🦖 Creatosaurus

Med Creatosaurus kan du enkelt samla idéer, designa grafik, skriva AI-innehåll, redigera videor, schemalägga inlägg, söka hashtags, skapa artiklar, hantera analyser, generera rapporter, appar och mer, på ett och samma ställe. (länk)

📣 TweetEmote

Har du en artikel som du alltid har velat skriva en tråd om men inte haft tillräckligt med tid för att skriva den ordentligt? TweetEmote hjälper dig, lägg bara in länken till artikeln och låt TweetEmote göra magin. (länk)

✍️️ Kyligence

AI Copilot för data som gör dina KPI:er till Excel. Chatta med dina affärsmått som aldrig förr. (länk)

🗓️ Vimcal

Världens snabbaste kalender, utformad för att ge dig tillbaka kontrollen över din tid. (länk)

Google Gemini Pro vs ChatGPT-4: AI-modeller jämfört

Intelligenta assistenter som ChatGPT och Google Gemini förändrar spelet genom att inte bara förstå vårt naturliga språk utan också delta i meningsfulla konversationer och utföra ett brett spektrum av uppgifter.

I den här artikeln dyker Geeky Gadgets djupt in i världen av de två mest populära generativa AI-systemen, Google Gemini Pro och OpenAI: s ChatGPT-4. Dessa två leder förpackningen genom att efterlikna mänskliga förmågor att förstå, svara och empati. Men de har olika ursprung och utbildningsdata, vilket innebär att de alla har sina egna styrkor och svagheter.

Läs mer här (Engelska)

Dagens Prompt
💡 Skapa en effektiv Facebook-annons

”Brainstorma fram 20 övertygande rubriker för en Facebook-annons som marknadsför [produkt] för [målgrupp].

Kan du ge exempel på effektiva annonstexter för att marknadsföra [produkt] för [målgrupp]? Se till att de är [övertygande/lekfulla/emotionella] och nämner dessa fördelar:
[Fördel 1]
[Fördel 2]
[Fördel 3]
Avsluta med en uppmaning till handling som säger [CTA]. Lägg till 3 emojis till den.”

DAGENS TWEET
🐦️️ Adjö komplexa Excel

SNABBT OCH FRÄSCHT

💡 5 ChatGPT-meddelanden för att låsa upp oändlig motivation
🎨 25+ uppmaningar från Midjourney V6
🤝 AI i förhandlingar: En spelväxlare för dealmakers
🧠 GPT-4 Turbo driver nu Microsoft Copilot. Så här kontrollerar du om du har tillgång
🚀 Hur man vinner vänner och påverkar människor: Sam Altman-utgåvan

Tack för idag! Skriv gärna i kommentarena.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *