Dagliga AI genomgången (OpenAI meddelar lanseringsdatum för GPT Store)

I DAGENS UTGÅVA

🚀 OpenAI kommer att lansera sin GPT Store nästa vecka

🔥 5 trendiga AI-verktyg

🕵️ Läckage avslöjar Googles kommande lansering av ”Bard Advanced”, som drivs av GPT-4-konkurrenten Gemini Ultra

🤖 Handledning: Så skapar du din egen AI-influencer

⚡️ Snabba och fräscha AI-uppdateringar

🐦 Tweet av dagen: Midjourney + Pika = 🤯

OpenAI kommer att lansera sin GPT Store nästa vecka

OpenAI meddelade i ett e-postmeddelande till utvecklare att de äntligen kommer att lansera GPT Store nästa vecka, efter en försening från den ursprungligen planerade lanseringen i november. GPT Store är en innovativ plattform där kreatörer kan utveckla sina egna GPT:er (anpassade AI-modeller baserade på GPT4) med hjälp av OpenAI:s avancerade teknik, utan att behöva några kodningskunskaper. Detta markerar en ny era inom AI och erbjuder ett potentiellt tillgängligt sätt för ett brett spektrum av människor att tjäna pengar på sina AI-skapelser.

GPT Store kommer också att innehålla en sektion som visar de mest använda GPT:erna, vilket ger synlighet och erkännande för populära skapelser.

Sammanfattningsvis är lanseringen av GPT Store ett viktigt steg i demokratiseringen av AI-utveckling. Det kan potentiellt göra det möjligt för alla med en dator och en idé att skapa en anpassad AI-chattbot och tjäna pengar på den.

5 TRENDIGA AI-VERKTYG

✨ Castmagic

Förvandla ljud till skrivet innehåll, som magi. Ladda upp din MP3 och ladda ner allt innehåll som är redo att publiceras. (länk)

🗃 AiTax

Artificiell intelligens och maskininlärningsteknik för att förbereda och arkivera dina skatter. (länk)

🧑‍💻️ Scribe

Förvandla alla processer eller arbetsflöden till en visuell steg-för-steg-guide, direkt. (länk)

💼 Kickresume

AI-verktyg för att automatisera skapandet av CV. (länk)

🧠 Heyday

Kom ihåg mer av det du lär dig. Automatiskt. Heyday är en AI-driven minnesassistent som återupplivar innehåll du glömt bort när du surfar på webben. (länk)

Läcka avslöjar Googles kommande lansering av ”Bard Advanced”, som drivs av GPT-4-konkurrenten Gemini Ultra

Google verkar öka sina ansträngningar med Bard med en ny, mer avancerad version som kallas ”Bard Advanced”. Denna uppgraderade version, som upptäcktes av utvecklaren Dylan Roussel, skulle vara tillgänglig via en betald prenumeration på Google One. Bard Advanced kommer att drivas av Gemini Ultra, ett steg över den nuvarande Gemini Pro-modellen, som lovar överlägsen prestanda jämförbar med OpenAI:s GPT-4.

Det ryktas också om en funktion som heter Motoko, som kan göra det möjligt för användare att skapa sina egna anpassade robotar, även om det fortfarande är oklart om dessa kommer att kunna delas eller kräva ytterligare betalning.

Roussel såg också en ny ”Gallery”-sektion, som spekuleras erbjuda en mängd olika Bard-applikationer, och andra förbättringar som en flik för uppgiftshantering och anpassningsbara bakgrunder för Bard-meddelanden. Med OpenAI som kontinuerligt förbättrar ChatGPT är Google väl medvetna om att de inte har råd att bara stå bredvid och titta på. Av den anledningen förväntar vi oss en officiell lansering av en version av Bard som drivs av Gemini Ultra mycket snart.

Så skapar du din egen AI-influencer

Som dom flesta har hört nu för tiden finns det helt AI-genererade Instagram-influencers som har fått tiotusentals eller till och med hundratusentals följare. Nya studier visar att dessa digitala influencers blir allt populärare bland både varumärken och användare. Varumärken uppskattar dem för deras avsaknad av det nyckfulla beteende som ofta ses hos mänskliga kändisar, medan användarna verkar dras till deras unika dragningskraft.

Om du undrar hur du kan dra nytta av denna nya trend kommer du att bli glad att veta att det är lättare än du kanske tror att skapa din egen AI-influencer. Följ bara den här handledningen som Pietro Schirano publicerade på Twitter, så är du redo att köra.

SNABBT OCH NYTT

🚀 AI-driven sökmotor Perplexity AI, nu värderad till 520 miljoner dollar, tar in 73,6 miljoner dollar.

🐛 Prompt engineering ”en bugg, inte en funktion”

📝 De bästa AI-verktygen för att ta anteckningar.

🔍 Hur använde företag generativ AI 2023? Här är en titt på fem tidiga användare.

💡 Neil Patels favorit 5 promptar för marknadsförare som använder ChatGPT & Bard (plus prompten han använder för att skapa blogginlägg)

🎮 Lär dig prompting med det här roliga lilla spelet.

DAGENS TWEET

🐦️️ Midjourney + Pika = 🤯

DIN ÅSIKT ÄR VIKTIG

Om du har någon feedback eller något intressant att dela med dig av, så skriv gärna en kommentar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *