Microsoft laddar Office-paketet med AI(Dagliga AI genomgågen)

I DAGENS UTGÅVA

🧠 Microsoft laddar sin Office-paket med AI

🤖 Dagens AI-verktyg – Tripadvisors AI-drivna reseplanerare tar bort arbetet med semesterplanering

🔥 5 trendiga AI-verktyg

💡 Dagens uppmaning: Att skriva ett säljmejl

⚡️ 5 snabba och fräscha AI-uppdateringar

🐦 Dagens tweet

🧠Microsoft laddar Office-paketet med AI

Efter att ha lanserat sina AI-drivna Office-funktioner för företag redan i november har Microsoft nu lanserat Copilot Pro för konsumenter, ett AI-förstärkt tillägg till Office-paketet. Här är vad som är nytt:

  • Office-apparna blir smartare: Med Copilot Pro är verktyg som Word, Excel och PowerPoint nu AI-aktiverade. Det innebär att du kan skapa presentationer eller dokument med hjälp av AI, vilket gör uppgifterna snabbare och mer effektiva.
  • Prioriterad åtkomst: Abonnenter får prioriterad tillgång till GPT-4 även under rusningstid.
  • Förbättrade data- och bildfunktioner: Verktyget uppgraderar uppgifter i Excel, vilket gör dataanalys enklare, och förbättrar bildskapande funktioner, vilket ger bättre kvalitet och kreativitet i visuella uppgifter.
  • AI-bildskapande med Image Creator.
  • Inkluderar den nya Copilot GPT Builder (kommer snart).
  • Hur mycket kostar det? Copilot Pro kostar 20 USD per användare och månad och ingår inte i Microsoft 365-abonnemanget.

Varför det är viktigt: Microsofts introduktion av Copilot Pro innebär ett språng i hur vi använder vardagliga kontorsverktyg. Det handlar om att göra arbetet mindre till en syssla och mer till kreativitet och effektivitet. För regelbundna användare av Office-appar kan detta innebära en betydande förändring i hur de hanterar dagliga uppgifter, vilket gör dem enklare och roligare.

DAGENS AI-VERKTYG

✈️ Tripadvisors AI-drivna reseplanerare gör det enklare att planera semestern

tripadviser AI

Resenärer har nu ett nytt spännande alternativ för att enkelt skapa skräddarsydda semestrar. Tripadvisor presenterade nyligen en funktion som utnyttjar kraften i OpenAI:s generativa AI för att omedelbart ta fram skräddarsydda resplaner.

På bara några minuter kan du helt enkelt ange din destination tillsammans med eventuella resepreferenser. Verktyget kommer sedan att analysera Tripadvisors omfattande databas med recensioner och tips från andra resenärer. Genom att utnyttja dessa insikter kommer det att skapa en omfattande dag-för-dag-resa som är anpassad till dig.

I princip automatiseras semesterplaneringsprocessen genom att ge samma expertvägledning som du normalt skulle spendera timmar på att själv söka efter på Tripadvisor. Nu kan din drömresa planeras minutiöst för dig med den senaste AI-tekniken.

Välj bara var och när, och låt Tripadvisor AI sköta resten!

5 TRENDIGA AI-VERKTYG

👤 Customers.ai

Konvertera webbplatsbesökare till e-post + kontaktinformation. (länk)

🎨 LogoPicture AI

Skapa optiska illusioner med din logotyp. (länk)

🤖 Gobble Bot

Du har en webbplats, PDF eller en Youtube-video och vill skapa en GPT-chattbot på ChatGPT. Använd bara Gobble Bot för att förvandla allt till en textfil, redo att användas för utbildning. (länk)

📈 Midday

Det finansiella operativsystemet för ditt företag. Filhantering, vinst- och förlustspårning i realtid och sömlösa förberedelser för din revisor, med AI-förbättrad sökning och filter. (länk)

💬 GPTv-app

Låt AI göra voiceover till din video. (länk)

DAGENS PROMPT

💡 Skriva ett säljande e-postmeddelande

Vår [produkt eller tjänst] är den perfekta lösningen för [smärtpunkt] som många av våra kunder står inför. Den erbjuder [fördel 1], [fördel 2] och [fördel 3] som gör den till ett måste för [målgrupp X]. Skriv ett säljmejl som lyfter fram produkten/tjänsten och uppmuntrar kunderna att vidta åtgärder.

Vi lanserar [produkt]. Den är utformad för [målgrupp]. Det här är tre huvudfunktioner/fördelar [Punkt 1], [Punkt 2], [Punkt 3]. Skriv ett säljmejl där du uppmanar läsaren att köpa en produkt med [procent]% rabatt.

Generera ett säljmejl för potentiella kunder som innehåller:

Hälsningsfras: Hej [mottagarens namn],
Introduktion: Vi är [infoga ditt företagsnamn], och vi är specialiserade på [infoga ditt produkt-/tjänstenamn].
Fördelar: Vår [infoga namnet på din produkt/tjänst] erbjuder flera fördelar, inklusive [infoga din första fördel], [infoga din andra fördel] och [infoga din tredje fördel].
Uppmaning till handling: [Infoga din tydliga och övertygande uppmaning till handling, t.ex. ”Boka en demo idag” eller ”Registrera dig för en kostnadsfri provperiod”].
Känsla av brådska eller knapphet: Agera nu för att [infoga din känsla av brådska eller knapphet, t.ex. ”dra nytta av vårt tidsbegränsade erbjudande” eller ”gå med i vårt exklusiva program medan platser fortfarande finns tillgängliga”].
Kontaktinformation: Om du har några frågor eller behöver mer information kan du kontakta oss via [ange önskad kontaktmetod, t.ex. telefon, e-post eller chatt] på [ange ditt teams e-postadress eller telefonnummer].
Underskrift: Tack, [ange ditt namn].

SNABBT OCH FRÄSCHT
💡 Vad är nästa för AI 2024
🤖 Hej Siri, har ChatGPT en kod för att ersätta dig i sin nya uppdatering?
🎨 Konstnärer får kreativa företag att be om ursäkt för att de använder AI
🗝️ Hur SuperDuperDB ger en enkel ingång till AI-appar
🐰 Rabbit säljer ut två omgångar av 10 000 R1 pocket AI-kompanjoner under två dagar

DAGENS TWEET

🐦️️ Alibabas nya AI-verktyg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *